Cooknest

Food truck School Bus Kaufland

Primul foodtruck amenajat de noi a presupus transformarea unui school bus american, marca Blue Bird, soluție care s-a dovedit a fi una dintre cele mai originale realizate pe piața din România.

După demontarea mobilierului original, s-au separat zona de gătire și servire de compartimentul conducatorului auto și al însoțitorului acestuia, pentru care s-a instalat un scaun individual, rabatabil.

Interiorul zonei de gătire și servire a fost capitonat cu inox satinat, dupa ce în prealabil prin pereti, podea și tavan au fost instalate rețelele electrice, termice și de ventilare.

Food-truck-ul poate funcționa autonom, dispunând de un generator electric precum și de rezervoare pentru apă proaspată și uzată, dar la fel de bine poate fi racordat la rețelele publice de utilități.

Spațiul a fost apoi dotat cu echipamente profesionale de ultimă generație: gastro, de frig și pentru depozitare, de la producători precum ÂUbert, Mareno, Forcar, Liebherr sau Tefcold, iar la final, după vopsire, a urmat inscriptionarea, realizată prin tehnica airbrush.

Soluția e disponibilă, desigur, și în versiunea sa fixă, echipamentele de gătit putând fi montate într-un container.