Cooknest

De ce Cooknest?

Cooknest FoodTruck este cea mai nouă divizie a grupului Deltamed, astfel că beneficiază de experiența relevantă de peste 20 de ani de activitate și 12 ani în producerea și echiparea de vehicule speciale, dublată de personal specializat și instruit constant în concordanță cu cele mai performante mijloace tehnologice. Profesionalismul, imaginația și atenția la detalii recomandă Cooknest ca fiind cea mai bună variantă pentru orice tip de proiect de gen, oricât de provocator. În plus, beneficiem de toate resursele și departamentele dedicate esențiale: Proiectare & Cercetare, After Sales, Service & Mentenență, pentru ca nimic să nu poată sta între noi și  punerea completă în aplicare a celor mai bune soluții pentru afacerile beneficiarilor care ne aleg.

 

Iar ca să înțelegeți și mai bine valorile care ne definesc, lăsăm în continuare doar câteva dintre ideile după care ne ghidăm activitatea de zi cu zi:

  • Înțelegem că totul trebuie făcut de pe azi pe mâine, dar gândim mereu pe termen lung, și știm că un ritm susținut de lucru nu asigură, de unul singur, succesul proiectului. De aceea, o organizare impecabilă a timpului este esențială în orice astfel de demers, transpusă într-o cât mai sănătoasă noțiune de echilibru între eficiență și rapiditate în lucru, fără intervenția grabei „care strică treaba”, de fiecare dată, în preajma termenelor limită. În altă ordine de idei, scopul nostru este ca, de fiecare dată, calitatea imediată, ușor observabilă a serviciilor și produselor noastre, să fie dublată de calitate pe termen lung. Cu alte cuvinte, nu considerăm treaba încheiată după ce am livrat cu succes un proiect, ci de abia după ce ne-am asigurat că acesta se adaptează cu brio condițiilor în care va fi utilizat, iar beneficiarul lui este pe deplin mulțumit de rezultatul muncii noastre. Comunicarea deschisă post-vânzare este instrumentul-cheie pentru a face posibil acest lucru.

 

  • Nu ne mulțumim cu a ne ridica la nivelul așteptărilor clienților noștri, ci țintim, de fiecare dată, să le întrecem. Ne provocăm constant, credem în inovație și ne îmbogățim cunoștințele în mod organic, deoarece știm deja că un adevărat specialist este doar acela care acceptă faptul că nu poate ști niciodată totul. Studiul în ritm susținut, adaptat vremurilor actuale, indiferent care ar fi ele, alături de o doză sănătoasă de răbdare și o reală dragoste pentru ceea ce faci sunt atribute de neînlocuit în acest domeniu.

 

  • Detaliile sunt extrem de importante pentru noi, întrucât acestea pot face adeseori diferența între un proiect mediocru și unul absolut memorabil, și între eșecul ori succesul unei afaceri de orice fel. Cu atât mai mult atunci când vorbim despre întreprinderi mici, la început de drum, unde orice pas greșit este cu atât mai vizibil și se poate dovedi a fi dificil, dacă nu imposibil, de redresat, un parteneriat durabil, stabil și sincer poate înclina esențial balanța în favoarea unei echilibrări necesare, la momentul critic.

 

  • Calitate înainte de cantitate. Nu ne lăsăm luați de val să ne căutăm renumele în cifre. Cel puțin nu în numărul proiectelor pe care le putem accepta/ realiza într-un anumit termen, spre exemplu, ci eventual doar în numărul oamenilor fericiți pe care îi putem ajuta prin intermediul proiectelor noastre. Aici intră, în mod evident, atât beneficiarii direcți, cât și cei indirecți, toate acele persoane pe care ajunge să îi bucure sau influențeze pozitiv, într-un fel sau altul, rezultatul muncii noastre. Experiența ne-a învățat că, de cele mai multe ori, supraaglomerarea și surmenarea personalului se traduc prin rezultate slabe, ori cel puțin sub adevăratul lor potențial, astfel că e foarte important să ne cunoaștem atât punctele forte cât și inevitabilele limitări, și să acționăm în concordanță.

 

Ne ghidăm după ideea că angajații competenți și fericiți stau în spatele oricărei afaceri de succes, astfel că este esențial ca respectul pentru domeniul în care activăm să nu se regăsească doar în părțile vizibile, ci să înceapă încă de la interior. Grija față de angajați, tratamentul corect și instruirea neîntreruptă ne oferă un atu desăvârșit, care va fi întotdeauna secretul nevăzut din spatele fiecărui nou proiect reușit.