Cooknest

Food truck – locaţii în întreaga ţară – soluţii complete pentru industria alimentară mobilă

Food truck-urile sunt o soluţie avantajoasă pentru cei care doresc să înceapă o activitate în industria alimentară, iar locaţia în care acestea sunt plasate poate fi chiar mai importantă decât meniul. De-a lungul activităţii noastre, am elaborat proiecte care implică activitatea unui food truck în locaţii variate în întreaga ţară.

Te putem ajuta cu profesionalism în parcurgerea tuturor etapelor, de la realizarea conceptului, proiectarea şi execuţia unui food truck pentru locaţii diverse, și până la service-ul şi mentenanţa necesară ulterior.

 

 Locaţii pentru food truck şi importanţa alegerii acesteia

 

Pentru agenţii comerciali care folosesc un food truck, locaţia este extrem de importantă, vânzările putând fluctua considerabil în funcţie de aceasta. Locul în care este amplasat un food truck va influenţa traficul pietonal, concurenţa, câştigarea clienţilor fideli şi, desigur, succesul activităţii.

Pentru a obţine cele mai bune rezultate, locaţiile unui food truck trebuie alese cu atenţie şi ar trebui să întrunească mai mulţi factori:

• Să ofere posibilitatea de a parca într-un loc cu trafic pietonal;

• Să fie uşor vizibilă pentru publicul ţintă, în funcţie de meniul oferit. Astfel, dacă food truck-ul este destinat deserturilor şi răcoritoarelor, vecinătatea unui parc ar putea fi o locaţie avantajoasă. Dacă meniul este bazat pe mâncare gătită, locaţia ar putea fi în vecinătatea unei clădiri de birouri sau unui campus universitar.

• Să asigure posibilitatea de a promova brandul şi preparatele. Locaţiile care atrag mai mulţi oameni într-o singură zi, precum cele oferite de festivaluri sau târguri, chiar dacă implică o concurenţă mai mare, pot fi foarte rentabile. Acestea vor spori popularitatea brandului şi vor creşte considerabil vânzările ulterioare.

• Să ofere posibilitatea de conectare la reţeaua de utilităţi publice pentru apă şi curent.

• Dacă este posibil, să permită admirarea unui peisaj plăcut care să încurajeze clienţii să îşi rezerve câteva momente de relaxare în timp ce savurează preparatele.

Ce ne recomandă ca furnizori potriviţi de food truck în locaţii variate

• În funcţie de specificul meniului sau brandul pe care doreşti să-l promovezi, te putem ajuta cu soluţii complete pentru food truck-uri pentru diverse locaţii, în întreaga ţară.

• Avem în spate experienţa a peste 4 ani de realizare şi echipare a food truck-urilor şi peste 12 ani de activitate în domeniul proiectării vehiculelor speciale.

• Putem acoperi cu maxim de profesionalism toate etapele – proiectare, control, calitate, service şi mentenanță etc.

• Suntem mereu la curent cu ultimele apariţii tehnologice din domeniu şi dispunem de personal instruit constant, specializat în domeniu.

• Ne place să realizăm lucrurile cu maximă atenţie la detalii, iar adaptabilitatea, profesionalismul şi ideile inspirate ne recomandă ca parteneri potriviţi pentru a realiza un food truck pentru orice locaţie.

• Oferim termene realiste pentru lucrările preluate. Totodată, ştim să ne planificăm activitatea astfel încât să putem prelua comenzile în timp util şi să fim prompţi în finalizarea acestora.

• Ne dorim cât mai mulţi clienţi mulţumiţi, motiv pentru care considerăm că proiectele noastre nu se termină în momentul vânzări, ci doar după satisfacerea deplină a cerinţelor şi dorinţele clienților.

• Pentru noi, calitatea este o valoare de bază şi primează cantităţii, iar recomandările primite de la clienţi sunt pentru noi cea mai bună formă de promovare.

 


 Ai nevoie de o remorca fast food?

Contacteaza-ne pentru comenzi sau pentru mai multe detalii despre produsele noastre!

✆ Telefon  ✉ Email


 

Soluţii diversificate de food truck în locaţii din toată ţara

Misiunea noastră constă în a oferi soluţii complete şi fiabile tuturor celor care doresc să înceapă o activitate în industria alimentară mobilă. Totodată, urmărim cu atenţie desfăşurarea proiectelor şi ne dorim ca fiecare food truck, indiferent de locaţia în care va şi amplasat, să se remarce prin calitate şi funcţionalitate deplină. Pentru a ne declara mulţumiţi, acesta trebuie să satisfacă toate cerinţele şi necesităţile clienţilor, fiind perfect adaptat pentru specificul activităţii desfăşurate.

Ne poţi contacta cu încredere pentru o soluţie completă de food truck pentru locaţii în întreaga ţară.

 

Food truck Bucureşti

Îţi putem oferi tot suportul de care ai nevoie pentru a pune în practică ideea unui food truck în Bucureşti, indiferent de specificul activităţii pe care o vizezi. Te asigurăm că împreună vom găsi cea mai bună soluţie!

Suntem capabili să proiectăm şi să echipăm diverse tipuri de food truck-uri, pe structuri de tip rulotă, remorcă, container, dubiţă, autobuz, şasiu-box sau chiar camion. Soluţiile oferite sunt perfect adaptate şi configurate după necesităţile activităţii. Toate soluţiile proiectate şi realizate de noi sunt dotate cu instalaţii complete termice, de gaze naturale, electrice, de apă şi canalizare, sisteme de climatizare şi ventilaţie.

 

Food truck Cluj

Ne poţi contacta cu încredere pentru realizarea unui food truck pentru Cluj – bar sau restaurant mobil. Avem un portofoliu variat de soluţii în acest sens şi putem oferi soluţii profesionale, complet utilate cu tehnologie de ultimă generaţie.

Pentru a dispune de un spaţiu generos în bucătărie, îţi putem recomanda un food truck de tip container, remorcă sau rulotă. Chiar dacă nu dispune de sistem propriu de transmisie, acestea pot deservi un număr mai mare de clienţi. De aceea, sunt ideale pentru a fi amplasate în locaţiile rezervate pentru evenimentele mari: concerte în aer liber, evenimente sportive, festivaluri, târguri etc.

De asemenea, putem dezvolta soluţii de tip food truck box perfect adaptate necesităților tale. Acestea pot fi construite pe autoplatforme sau șasiu de genul Mercedes Sprinter, VW Crafter, Renault Master, Iveco Daily, Opel Movano.

 

Food truck Braşov

Dacă ai nevoie de o soluţie pentru un food truck în Braşov, îţi putem sugera un model dezvoltat pe structura unui autobuz sau camion. Acesta oferă un spaţiu generos şi este ideal pentru un restaurant mobil complet pe care să îl poţi amplasa în natură, în cadrul unor peisaje spectaculoase. Braşovul poate fi locaţia ideală în acest sens, fiind un oraş superb, cu perspective şi panorame incredibile.

Un astfel de food truck va putea fi dotat cu o bucătărie utilată complet cu tehnologie de ultimă generaţie şi, totodată, va oferi spaţiul necesar pentru servirea meselor. Acesta poate fi conectat la reţelele publice de utilităţi sau la un generator electric extern, poate fi dotat cu rezervoare proprii de apă uzată sau proaspătă şi poate fi utilat cu panouri solare sau fotovoltaice.

 


 Ai nevoie de o remorca fast food?

Contacteaza-ne pentru comenzi sau pentru mai multe detalii despre produsele noastre!

✆ Telefon  ✉ Email


Nu ezita să ne contactezi pentru proiecte food truck – locaţii variate

Avem experienţa necesară pentru a te putea ajuta să îţi materializezi ideea, chiar dacă nu ştii încă ce vrei. Împreună putem găsi cele mai bune soluţii şi te încurajăm să ne contactezi. Ne găseşti la numerele de telefon 0731 555 713 şi 0726 112 954 sau la adresa de e-mail contact@cooknest.com.

Oricât ţi s-ar părea de irealizabilă viziunea ta, nu ezita să ne cauţi pentru a pune în practică ideea pe care o ai în domeniul food truck-ului pentru o anumită locaţie. Aşteptăm cu interes provocarea ta!