Cooknest

Food truck nou – soluţia completă pentru o activitate profitabilă în industria alimentară mobilă

Dacă eşti în căutarea unei companii care să te poată ajuta în mod proactiv să materializezi ideea pentru o afacere profitabilă în industria alimentară mobilă, te putem ajuta. Chiar dacă nu ştii încă exact de unde ar trebui să porneşti, noi te putem susţine în realizarea conceptului şi utilarea completă a unui food truck nou.

Oferim servicii profesionale, prompte şi de calitate şi ne place ca fiecare food truck care iese pe poarta noastră să fie un proiect de succes.

 

Food truck nou – avantaje majore pentru industria alimentară mobilă

 

Dacă eşti nou în industria restaurantelor şi doreşti să ai o afacere profitabilă în acest domeniu, fără a risca investiţii foarte mari, un food truck nou, complet utilat, poate fi cea mai bună soluţie.

Datorită costurilor de pornire reduse faţă de cele înregistrate cu un restaurant clasic şi riscurilor minime, industria alimentară mobilă care se bazează pe food truck-uri complet echipate, devine opţiunea cea mai populară şi are un viitor luminos. Iată o parte dintre avantajele unui food truck nou, comparativ cu un restaurant obişnuit:

• Un food truck implică investiţii iniţiale mult mai mici decât un restaurant clasic, iar banii pe care îi economiseşti îi poţi investi în marketing şi soluţii tehnologice de ultimă generaţie.

• Food truck-urile înregistrează costuri operaţionale scăzute. Nu vei avea nevoie de mulţi angajaţi şi nici cheltuieli la fel de mari ca în cazul unui restaurant obişnuit. Un food truck nou necesită puţine lucrări de service şi mentenanță şi vei face economii considerabile.

• Cu un food truck nou care să-ți permită să oferi mâncare de calitate la preţuri atractive, ai şanse mari să îţi faci cunoscut brandul şi să te lansezi mai uşor pe piaţa industriei alimentare. Cu meniuri variate care să satisfacă toate dorinţele, de la cele vegetariene și până la cele tradiţionale, ai oportunitatea să atragi mulţi clienţi şi să devii popular mult mai repede.

• Beneficiezi de flexibilitatea şi mobilitatea necesară pentru a testa locaţia, meniul, reţetele şi a face uşor schimbările necesare dacă lucrurile nu funcţionează la nivelul aşteptărilor.

De ce colaborarea cu noi pentru un food truck nou poate conta pentru tine

• Experienţa de peste 12 ani pe care o avem în proiectarea unui food truck nou, dar şi cea de peste 4 ani în utilarea cu soluţii de ultimă generaţie a vehiculelor speciale sunt o garanţie pentru reuşita afacerii tale.

• Echipa noastră este asemeni unei persoane complet angajate, pozitivă şi orientată către succes. Suntem obişnuiţi să lucrăm la standarde înalte şi, totodată, suntem adaptabili şi inspiraţi pentru a putea pune în practică orice idee ai. De asemenea, personalul nostru este specializat şi constant instruit pentru a putea utiliza cele mai noi şi performante soluţii din domeniul alimentaţiei mobile.

• Datorită faptului că lucrurile nu se termină pentru noi imediat după vânzare, lucrând cu echipa noastră tu câştigi de fapt un nou membru cheie pentru afacerea ta. Ne place ca lucrurile să fie bine realizate şi să acoperim toate necesităţile şi cerinţele clienţilor. Totodată, oferim service şi mentenanță profesională pentru orice food truck nou care a ieşit pe poarta noastră.

• Suntem orientaţi către calitate şi nu către cantitate, iar atenţia le detalii, capacitatea de a ne adapta rapid condiţiilor, promptitudinea şi profesionalismul ne recomandă ca parteneri adecvaţi pentru tine.

• Oferim termene realiste pentru finalizarea comenzilor şi suntem suficient de bine organizaţi pentru a putea prelua orice comandă în timp util.

• Pentru că ne dorim cât mai multe proiecte şi poveşti de succes, fiecare client este important pentru noi şi îl vom trata cu profesionalism, implicându-ne proactiv în realizarea proiectului său.

 


 Ai nevoie de produse food truck?

Contacteaza-ne pentru comenzi sau pentru mai multe detalii despre produsele noastre!

✆ Telefon  ✉ Email


 

Food truck nou de tipul unui autobuz sau camion

Pe structura unui autobuz sau camion putem configura un food truck nou, complet echipat pentru a oferi toate facilităţile unui restaurant mobil. Datorită spaţiului generos pe care îl asigură, acest model de food truck ne oferă posibilitatea de a configura o bucătărie complet funcţională şi, totodată, un loc dedicat pentru servitul mesei.

Este genul de restaurant mobil pe care îl poţi deplasa în mijlocul naturii pentru a oferi clienţilor posibilitatea de a admira peisajele. De asemenea, dispune de capacitatea necesară pentru a deservi un număr mare de clienţi, precum cei pe care îi poţi găsi la concertele în aer liber sau diverse festivaluri.

 

Food truck nou de tip box

Wine Bar Mobil

Pornind de la o autoplatformă sau un şasiu Mercedes Sprinter, Renault Master, Opel Movano etc, putem realiza un food truck nou de tip box, ideal pentru a începe o activitate profitabilă în domeniul restaurantelor mobile.

Desigur, structura va fi dotată cu tot ce este necesar – instalaţie electrică şi termică, de gaze, de apă, de canalizare, de ventilaţie şi climatizare – iar tu îți vei putea desfăşura activitatea exact la fel de bine ca într-o bucătărie normală.

Pentru a creşte mobilitatea şi a fi cât mai flexibil, putem utila structura astfel încât să fie independentă şi să nu necesite racordare la reţeaua publică. Mai mult, putem folosi tehnologie de ultimă generaţie care să-ți asigure sustenabilitatea şi să te ajute să faci economie: instalarea unor panourilor solare sau fotovoltaice, instalarea unor rezervoare de apă uzată cu posibilitatea de reciclare a acesteia etc.

 

Food truck nou de tip remorcă, rulotă sau container

Cu toate că un food truck nou de tip remorcă, rulotă sau container nu are sistem de transmisie şi vei avea nevoie de remorcare pentru a ajunge în locaţiile vizate, acesta oferă cel mai generos spaţiu funcţional şi se poate achiziţiona la cele mai mici preţuri. Un alt avantaj al acestui tip de restaurant mobil îl reprezintă costurile reduse pentru mentenanţa vehiculului.

Este genul de food truck pe care vei dori să îl ai pentru a putea participa le evenimente sportive, concerte în aer liber sau festivaluri, adică la evenimentele la care sunt prezenţi mulţi oameni. Spaţiul generos oferit de structură ne permite să configurăm o bucătărie complet utilată care va putea face faţă unui număr mare de clienţi.

 


 Ai nevoie de produse food truck?

Contacteaza-ne pentru comenzi sau pentru mai multe detalii despre produsele noastre!

✆ Telefon  ✉ Email


Nu ezita să ne contactezi pentru un food truck nou

Împreună putem găsi cele mai bune soluţii şi te încurajăm să ne contactezi pentru un food truck nou. Ne găseşti la numerele de telefon 0731 555 713 şi 0726 112 954 sau la adresa de e-mail contact@cooknest.com. Chiar dacă nu ştii încă foarte bine cum ar trebui să arate restaurantul tău pe roţi, dispunem de experienţa necesară pentru a te putea ajuta să descoperi cum se poate materializa ideea ta şi să porneşti o afacere profitabilă în domeniul industriei alimentare mobile.

Nu uita că aşteptăm cu interes provocarea ta şi suntem gata să te ajutăm!