Cooknest

Food truck Schnitzel on Wheels

Schnitzel on wheels este unul dintre cele mai colorate food truck-uri ieșite din producția noastră, iar principiile de la care pornesc beneficiarii săi finali, alături de standardele de calitate folosite pentru realizarea propriu-zisă, ne conving că poftele noastre sunt, încă o dată, pe mâini bune.

Food truck Schnitzel on Wheels – Un proiect dezvoltat împreună cu clientul nostru, Eurolky Catering. O autospecială tip food truck dezvoltată pe un șasiu Opel Movano 2.3 CDTI, având instalată o suprastructură tip box ce răspunde cerințelor ergonomice și comerciale formulate de către client. Un food truck conceput pentru prepararea și vânzarea produselor de tip fast food.

  • Suprastructură tip box realizată din panouri termoizolante;
  • Oblon pentru vânzare laterala iluminat led și dotat cu închidere pe interior – full security;
  • Interior echipat gastro cu echipamente specifice activității desfășurate: friteuze, plite, hotă;
  • Sistem de management al apei proaspete/ uzate: boiler, rezervor, pompă;
  • Sisteme de conectare la surse externe;
  • Sistem de distribuție gaz cu butelii incluse.
Acest cât se poate de cool foodtruck, dotat cu echipamente de ultimă generație, își desfășoară la acest moment activitatea pe raza municipiului Cluj-Napoca, și promite să ne demonstreze cât mai mult timp de acum încolo că există câte-un pic de artă în orice, atunci când nu faci rabat de la calitate – chiar și într-un meniu de șnițel cu cartofi prăjiți.
——-

Cooknest este principalul producător de soluții dedicate mobilității în sectorul gastro, food & drink din Transilvania, și posibil din România, având sediul central în Gilău, județul Cluj. Soluțiile oferite sunt dintre cele mai diverse, cuprinzând carosări pe structuri de tip box, rulote, remorci și van-uri, toate transformabile și perfect adaptabile proiectelor speciale de food truck sau bar mobil.

Cu un departament de Cercetare & Proiectare dedicat, Cooknest livrează de fiecare dată calitatea, performanța și experiența unei echipe unite, alături de echipamente premium, astfel încât fiecare rezultat să fie cel optim.

Dacă tu ți-o poți imagina, și noi o putem produce!