Cooknest

Foodtruck Taste of Asia

Descriere

Foodtruck realizat într-o suprastructură tip box, de dimensiuni 5000x2250x2400 mm, carosată pe un șasiu Renault Master, motorizare Diesel 2.3 l.

Suprastructura a fost capitonată cu inox satinat și în ea au fost instalate rețelele electrice, termice, de ventilare și comunicații. Echipamentele profesionale de ultimă generație cu care food-truck-ul este echipat sunt alimentate de la rețelele publice de utilități, însă el poate funcționa și autonom, dispunând de rezervoare pentru apă proaspătă și uzată, și prezentând opțiunea de a fi racordat la un generator de curent.

 


Cooknest este principalul producător de soluții dedicate mobilității în sectorul gastro, food & drink din Transilvania, și posibil din România, având sediul central în Gilău, județul Cluj. Soluțiile oferite sunt dintre cele mai diverse, cuprinzând carosări pe structuri de tip box, rulote, remorci și van-uri, toate transformabile și perfect adaptabile proiectelor speciale de food truck sau bar mobil.

Cu un departament de Cercetare & Proiectare dedicat, Cooknest livrează de fiecare dată calitatea, performanța și experiența unei echipe unite, alături de echipamente premium, astfel încât fiecare rezultat să fie cel optim.

Dacă tu ți-o poți imagina, și noi o putem produce!