Cooknest

Gelateria mobilă/ Ice Cream Truck Ben & Jerry’s

Gelateria Mobilă – Un proiect conceput și dezvoltat împreună cu clientul nostru, Betty Ice SRL. O autospecială dedicată comercializării înghetaței, dezvoltată pe un șasiu Opel Movano 2.3 CDTI, având instalată o suprastructură tip box ce răspunde cerințelor ergonomice și comerciale formulate de către client. Un proiect este aliniat cu identitatea vizuală a brandului Ben&Jerry’s.

Gelateria mobilă prezintă următoarele caracteristici distincte:

  • Suprastructură tip box, cu linii curbe, realizată din panouri termoizolante;

 

  • Oblon pentru vânzare laterala iluminat led și dotat cu închidere pe interior – full security;

 

  • Interior echipat cu 4 vitrine frigorifice, două pentru prezentare și  două pentru stoc;

 

  • Mobilier realizat din material ignifug, ce asigură spații generoase de depozitare.

 


Cooknest este principalul producător de soluții dedicate mobilității în sectorul gastro, food & drink din Transilvania, și posibil din România, având sediul central în Gilău, județul Cluj. Soluțiile oferite sunt dintre cele mai diverse, cuprinzând carosări pe structuri de tip box, rulote, remorci și van-uri, toate transformabile și perfect adaptabile proiectelor speciale de food truck sau bar mobil.

Cu un departament de Cercetare & Proiectare dedicat, Cooknest livrează de fiecare dată calitatea, performanța și experiența unei echipe unite, alături de echipamente premium, astfel încât fiecare rezultat să fie cel optim.

Dacă tu ți-o poți imagina, și noi o putem produce!