Cooknest

Imbiss / Grill Kaufland

Descriere

Dupa nenumarate proiecte speciale de vehicule si solutii mobile, am adaugat portofoliului nostru si solutii fixe, sub forma de containere ce pot imbraca – in functie de dotarea lor – diverse destinatii, dintre cele mai variate, cu aplicatii atat in zona civila cat si in cea militara sau a situatiilor de urgenta.

Un prim astfel de container a fost un imbiss, de dimensiuni 8500x2500x2700 mm, in care au fost instalate la final echipamente gastronomice, de frig si pentru depozitare de ultima generatie, din gamele profesionale ale unor producatori precum Ubert, Liebherr, Piazza, Forcar.

In prealabil, prin peretii si podeaua structurii au fost introduse retelele sanitare si termice precum si cablajele electrice, ce au permis – printre altele – executia unui sistem de incalzire prin pardoseala containerului si a unui puternic sistem electric, ce confera siguranta totala in exploatare. Containerul mai beneficiaza de ventilatoare si hote extrem de puternice, special proiectate si dedicate acestui tip de activitate, avand capacitatea de a functiona la parametrii maximi pentru perioade indelungate in conditii de temperatura ridicata si facilitand evacuarea rapida a grasimilor, fumului si mirosurilor,

Interiorul zonei de gatire si servire a fost capitonat cu inox satinat (peretii si tavanul) respectiv cu o pardoseala speciala din rasini epoxidice turnata fara imbinari, rezistenta la apa, cu excelente proprietati anti-alunecare, de stabilitate chimica si mecanica, rezistenta la temperaturi inalte si care se curata si dezinfecteaza foarte usor.

Marca produsului

Containerul, de dimensiuni 8500x2500x2700 mm, a fost confectionat din profile de otel, peretii si inchiderile fiind din aluminiu cu izolatie termo- si ignifuga.

 


Cooknest este principalul producător de soluții dedicate mobilității în sectorul gastro, food & drink din Transilvania, și posibil din România, având sediul central în Gilău, județul Cluj. Soluțiile oferite sunt dintre cele mai diverse, cuprinzând carosări pe structuri de tip box, rulote, remorci și van-uri, toate transformabile și perfect adaptabile proiectelor speciale de food truck sau bar mobil.

Cu un departament de Cercetare & Proiectare dedicat, Cooknest livrează de fiecare dată calitatea, performanța și experiența unei echipe unite, alături de echipamente premium, astfel încât fiecare rezultat să fie cel optim.

Dacă tu ți-o poți imagina, și noi o putem produce!