Cooknest

School bus food truck Kaufland

Schoolbus Food truck Kaufland – Un concept unic cu puternic impact vizual dezvoltat de inginerii nostri. Proiectul are la baza un autobus tip school bus, marca Bluebird, model T444, ce a fost transformat intr-un food truck inedit.

Compartimentarea originală a mașinii a fost modificată. În urma acestor modificări, interiorul school bus-ului a fost împărțit în două compartimente distincte: compartimentul conducătorului auto și cel destinat preparării și servirii produselor.

  • Interiorul zonei de gatire si servire a fost capitonat cu inox satinat, dupa ce in prealabil prin pereti, podea si tavan au fost instalate retelele electrice, termice si de ventilare.
  • Food-truck-ul poate functiona autonom, dispunand de un generator electric precum si de rezervoare pentru apa proaspata si uzata, dar la fel de bine poate fi racordat la retele publice de utilitati.
  • Spatiul a fost dotat cu echipamente profesionale de ultima generatie – gastro, de frig si pentru depozitare – de la producatori precum Ubert, Mareno, Forcar, Liebherr, Tefcold iar in final, dupa vopsire, a urmat inscriptionarea realizata prin tehnica airbrush, dupa layout-ul solicitat de client.
  • Tejgheaua de servire este amplasata in fata vitrinelor de servire, la o inaltime care permite atat asigurarea unui cadru vizual corespunzator asupra vitrinelor si exponatelor cat si asupra personalululi de deservire
  • A fost montata o marchiza cu actionare electrica.

Cooknest este principalul producător de soluții dedicate mobilității în sectorul gastro, food & drink din Transilvania, și posibil din România, având sediul central în Gilău, județul Cluj. Soluțiile oferite sunt dintre cele mai diverse, cuprinzând carosări pe structuri de tip box, rulote, remorci și van-uri, toate transformabile și perfect adaptabile proiectelor speciale de food truck sau bar mobil.

Cu un departament de Cercetare & Proiectare dedicat, Cooknest livrează de fiecare dată calitatea, performanța și experiența unei echipe unite, alături de echipamente premium, astfel încât fiecare rezultat să fie cel optim.

Dacă tu ți-o poți imagina, și noi o putem produce!