Cooknest

Remorca fast food – soluţia mobilă de care ai nevoie pentru a începe o afacere profitabilă

Pe lângă faptul că este o bucătărie şi un magazin pe roţi, remorca fast food este instrumentul perfect pentru a promova un brand în domeniul industriei alimentare. Dacă ai decis să începi o afacere în această direcţie, te putem ajuta cu soluţii complete, perfect adaptate şi utilate pe specificul activităţii pe care o vizezi. Concepem, proiectăm, realizăm şi utilăm remorci pentru restaurante şi bucătării mobile de tip fast food.

 

 Avantajele unui restaurant dezvoltat pe o remorcă fast food

 

Dacă ai o afacere în industria serviciilor alimentare sau intenţionezi să porneşti pe acest drum, o remorcă fast food este o extensie naturală a brandului, reţetelor şi preparatelor pe care vrei să le faci cunoscute. Aceasta vine cu câteva avantaje care merită menţionate:

• Dacă eşti la început într-o afacere în industria alimentaţiei mobile, remorca fast food este soluţia cea mai rentabilă şi mai sigură.

• Investiţia este mult mai mică şi îţi oferă o soluţie care are costuri operaţionale minime, comparativ cu un restaurant fast food clasic.

• Te ajută să promovezi şi să consolidezi imaginea brandului tău în timpul evenimentelor publice la care participă mulţi oameni – festivaluri, concerte în aer liber, evenimente sportive etc.

• Îţi asigură mobilitatea necesară pentru a testa şi a alege locaţiile cele mai avantajoase.

• Cu o remorcă fast food poţi testa reţetele şi meniurile şi ai libertatea de a face modificări peste noapte, lucru mai dificil de realizat în cadrul unui restaurant fast food tradiţional.

Ce ne recomandă ca parteneri ideali pentru un proiect gen remorcă fast food

• Personalizăm cu atenţie fiecare detaliu al vehiculului şi suntem orientaţi numai către tehnologie şi echipamente de înaltă calitate, iar personalul nostru este constant instruit şi specializat pentru a ţine pasul cu tot ce este nou şi performant în domeniu.

• Atunci când realizăm un proiect pentru o remorcă fast food avem în vedere optimizarea spaţiului, astfel încât soluţia pe care o oferim să fie potrivită pentru a servi eficient cele mai bune preparate.

• Pentru a putea oferi cele mai bune soluţii, atât din punct de vedere estetic, cât şi funcţional, ţinem cont de ergonomie şi de toate aspectele necesare unei utilizări cât mai optime a echipamentului instalat.

• Avem experienţa a peste 4 ani în proiectarea, realizarea şi echiparea remorcilor fast food, şi peste 12 de activitate ani în cazul vehiculelor speciale.

• Datorită faptului că suntem eficient organizaţi pe departamente, putem prelua orice comandă în timp util şi oferim clienţilor termene realiste şi prompte pentru finalizarea proiectelor.

• Pentru noi contează calitatea şi nu cantitatea, iar atenţia la detalii, flexibilitatea şi profesionalismul  sunt esenţiale pentru a nu ne îndepărta de menirea noastră – proiecte finalizate cu succes, durabile, fiabile, perfect adaptate după specificul activităţii clientului.

• Pentru noi proiectele nu se termină odată cu vânzarea, ci numai după ce suntem siguri că am satisfăcut toate cerinţele şi necesităţile clienţilor.

• Te poţi baza pe serviciile noastre şi după livrarea produsului pentru că oferim garanţie, service şi mentenanţă.

 


 Ai nevoie de o remorca fast food?

Contacteaza-ne pentru comenzi sau pentru mai multe detalii despre produsele noastre!

✆ Telefon  ✉ Email


 

Remorca fast food – un proiect de viitor pentru restaurantul tău mobil

Cu toate că remorca fast food nu dispune de un sistem de transmisie individual şi necesită remorcare pentru a fi plasată în locaţiile vizate, vine cu două avantaje majore: se poate achiziţiona la preţuri accesibile şi oferă un spaţiu funcţional mult mai generos decât alte soluţii din categoria food truck-urilor.

Mai mult, o remorcă fast food nu înregistrează costuri de întreţinere şi mentenanță la fel de mari ca în cazul autovehiculelor şi poate deservi un număr mare de clienţi. De aceea, o remorcă fast food este genul de restaurant mobil pe care îl poţi plasa cu succes în cadrul evenimentelor mari – târguri, festivaluri, concerte etc.

 

 Concept şi proiectare remorcă fast food

 

Suntem o firmă cu experienţa mai multor ani în domeniul soluţiilor mobile şi credem că misiunea noastră este de a oferi celor interesaţi soluţii complete, ergonomice şi perfect funcţionale. De aceea, etapa de concepţie şi proiectare a unui restaurant pe roţi de tip remorcă fast food este îndreptată în special către calitate şi acoperirea în întregime a necesităților.

Indiferent de activitatea desfăşurată de client, ne dorim ca orice proiect finalizat de noi să corespundă cerinţelor clienţilor şi să fie unul de succes.

Dacă ai o idee, chiar dacă nu ştii cum o poţi materializa, în etapa de concepere şi proiectare a remorcii fast food vom găsi împreună toate răspunsurile şi soluţiile pentru ca visul tău să devină realitate. Este momentul în care vom alege cele mai bune şi profesionale soluţii pentru ca ideea ta să fie fiabilă, funcţională şi profitabilă.

 

Realizare şi utilare remorcă fast food

După stabilirea conceptului, designului şi finalizarea proiectului, vom trece la realizarea şi utilarea remorcii fast food pe care o doreşti. Aceasta poate fi dotată cu rezervoare proprii de apă curată şi uzată, se poate conecta la reţelele publice de utilităţi sau poate deveni un proiect sustenabil dacă instalăm panouri fotovoltaice sau solare.

Experienţa ne îndreptăţeşte să afirmăm că posibilităţile de realizare şi utilare a unei remorci fast food sunt nelimitate şi numai imaginaţia poate fi limita.

 

Garanţie, service şi mentenanţă pentru remorca fast food

Proiectele noastre sunt complexe şi nu se finalizează decât după satisfacerea în întregime a cerinţelor clienţilor. De aceea, după ieşirea pe poartă a oricărui proiect de genul remorcă fast food, urmează o perioadă de garanţie şi service, dacă este necesar.

Pentru durabilitatea şi buna funcţionarea a echipamentelor, putem încheia contracte de mentenanţă. În acest mod clienţii îşi pot proteja investiţiile care vor fi perfect funcţionale pe perioade îndelungate şi, totodată, au garanţia că beneficiază de servicii profesionale ori de câte ori este necesară o intervenţie.

 


 Ai nevoie de o remorca fast food?

Contacteaza-ne pentru comenzi sau pentru mai multe detalii despre produsele noastre!

✆ Telefon  ✉ Email


Suntem interesaţi de ideea ta şi aşteptăm să ne provoci cu proiecte incredibile!

Putem fi partenerul perfect pentru a începe o afacere profitabilă în industria alimentaţiei mobile şi te putem ajuta să ai remorca fast food pe care o visezi. Ne găseşti la numerele de telefon 0731 555 713 şi 0726 112 954 sau la adresa de e-mail contact@cooknest.com.

Împreună putem să găsim soluţiile necesare pentru a-ţi materializa visul, oricât de incredibil şi irealizabil pare acesta!